Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

 

Mateřská škola Sochorova,Vyškov, př.org.

 

poskytuje kvalitní předškolní vzdělávání založené na  komplexním a důsledně individuálním přístupu ke každému dítěti, na osobnostně orientované výchově dětí.

Jsme školou inkluzívní, poskytující všem dětem bez rozdílu adekvátní a co nejlepší úroveň výchovy a vzdělání nezávisle na podobě jejich nadání, či speciálních potřeb vyplývajících ze zdravotního postižení, sociálního anebo zdravotního znevýhodnění.

received_1290714204410302.jpeg  received_417378882190628.jpeg

Vytváříme podmínky pro školní úspěšnost každého dítěte systematickou a všestrannou podporou šitou na míru prostřednictvím kvalifikovaných pedagogických pracovníků a personální podpory - školního asistenta, pestrou nabídkou zájmových aktivit a mimoškolních akcí.

Pro děti se závažnými vadami řeči je škole zřízena speciální třída s logopedickou pacovnou pro individuální péči.Ve škole jsou zařazeny i děti s PAS.

                                                        wp_20140829_016.jpg

Škola dále nabízí dětem zdravotně oslabeným, alergikům a astmatikům jedinečný „Preventivní ozdravný program“, který je zapracovaný do Školního vzdělávacího programu.

inhalace-3.jpg

Nabízí bohaté aktivity pro rodiče a jejich děti  výlety, návštěvy  divadel, ZOO, karneval, společná setkávání na školní zahradě, slavnostní besídky a jiné mimoškolní aktivity, jako jepředplavecký výcvik, hra na zobcovou flétnu a seznamování s anglickým jazykem, spolupráce s firmami, školami a dalšími vzdělávacími organizacemi ve Vyškově.

kosik-5.jpg plavani-3.jpg sou-1.jpg